ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Το κουμμούνι, το κορίτσι κι ο νταής

Είναι ώρες –γίνονται όλο και περισσότερες – που θα ήθελες για κάποιες εγκληματικές πράξεις να ισχύει ο άγριος νόμος των αιμοδιψών φανατικών του Ισλάμ.
** Για τον πατέρα που βιάζει το κοριτσάκι του κι υποχρέωνε τον γιο να βιάζει τη μάνα.
** Για τον επίδοξο ληστή που πετούσε χειροβομβίδες ανάμεσα στον κόσμο προκειμένου να διαφύγει.
** Γι' αυτόν που κρεμασμένος από το παράθυρο στο αυτοκίνητο της διαφυγής του γάζωνε μια ανυποψίαστη κοπέλα στα Ίσθμια – για να γλιτώσει το τομάρι του, το τομάρι!
** Για τον άντρα τον πολλά βαρύ που σκότωσε με μπουνιές την κοπέλα του. Και που πριν από κάποιους μήνες είχε επιτεθεί εναντίον… πολιτικών αντιπάλων με πιτ μπουλ, γροθιές και κραυγές: «Θα πεθάνετε κουμμούνια».
Τώρα δεν πέθανε κανένα κουμμούνι. Πέθανε μια κοπέλα 23χρονών που είχε την ατυχία να κάνει..
σχέση με έναν ιερέα της βίας. Και που θα κριθεί από την επιεική Δικαιοσύνη τού πολιτισμένου κόσμου, όπως κι άλλοι. Μια Δικαιοσύνη στην οποία δεν προβλέπεται τιμωρία να κοπεί το όσχεο (με ό,τι περιέχει το σακουλάκι της αντροσύνης) σε αυτόν που βιάζει, είτε να ακρωτηριαστεί το χέρι από τη μασχάλη σε αυτόν που πετάει χειροβομβίδες μέσα στον κόσμο ή γαζώνει αδιακρίτως, τυφλά, με το Καλάσνικοφ.
Ούτε προβλέπει να πολτοποιηθεί με βαριοπούλα η παλάμη που γίνεται γροθιά και σκοτώνει με την κτηνώδη δύναμή της. Εδώ, στον πολιτισμό, δεν υπάρχει καν αυτό της λαϊκής εκτόνωσης: «Να σαπίσει στη φυλακή». Γιατί τα «μπουμπούκια», σαν τους περί ού ο λόγος, βγαίνουν γρήγορα ξανά στον κόσμο. Ποτισμένα με νέες ιδέες, δροσερά κι έτοιμα να ξανανθίσουν ανάμεσά μας, στον κήπο των ανοχών.

- από το harddog