ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο πεντάστερος Κατσανέβας, ο Λόγος της «αλλαγής» και η συμμαχία με τον Γ. Κουρή

Την ίδρυση του κόμματος «Δραχμή 5 Αστέρων» ανακοίνωσε ο καθηγητής πανεπιστημίου και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Κατσανέβας. Στόχοι του η κατάργηση του Μνημονίου και η επιστροφή στη δραχμή, όπως λέει και το όνομά του άλλωστε. Επί τη ευκαιρία, θυμήθηκα τώρα κι εγώ ότι ο κ. Κατσανέβας είχε ευλογήσει πριν από 27 έτη την έκδοση της εφημερίδας «Δημοκρατικός Λόγος», συμμαχώντας με τον Γιώργο Κουρή.
Ελεγε τότε ο Θόδωρος Κατσανέβας: «Γεγονός είναι ότι μας λείπει ο έντυπος πρωινός δικός μας λόγος επικοινωνίας και τώρα που δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πρόταση για καθημερινό πρωινό μέσο επικοινωνίας της αλλαγής, η προσπάθεια αυτή, η..
έκδοση του "Δημοκρατικού Λόγου", αξίζει τον κόπο. Είναι αναμφισβήτητα ένα τολμηρό βήμα».
Η εφημερίδα πάντως δεν τράβηξε και στο χρόνο επάνω τσακώθηκε ο Γιώργος Κουρής με τους φερόμενους ως εκδότες Δ. Βολικάκη και Θ. Σφουντούρη. Εβγαλε τα ονόματά τους από την εφημερίδα, έγραψε τον εαυτό του ως ιδιοκτήτη κι αυτοί με τη σειρά τους τον πήγαν στα δικαστήρια. Το Πρωτοδικείο τούς δικαίωσε, αλλά η συνέχεια ανήκε, ως συνήθως, στον Γιώργο Κουρή, καθώς κατόρθωσε να ελέγξει τόσο τον τίτλο όσο και το φύλλο.
- TV και media / Ελευθεροτυπία