ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Οι μεγαλοεκδότες απαιτούν να κλείσουν οι μικρές εφημερίδες

Παρέμβαση στον πρωθυπουργό ετοιμάζουν να ασκήσουν οι μεγάλοι εκδότες για να καταργηθεί άμεσα η δημοσίευση των ισολογισμών. Το αίτημα της ΕΣΗΕΑ, όπως διατυπώθηκε από την αντιπροσωπεία της Eνωσης, μπορεί να έγινε αποδεκτό από τον Κωστή Χατζηδάκη, όμως η ΕΙΗΕΑ έχει άλλη άποψη. «Δεν θα αφήσουμε τους μικρούς να μας παίρνουν διαφήμιση» είπε μεταξύ άλλων εκδότης, σχολιάζοντας το ζήτημα και προαναγγέλλοντας το «πάγωμα» της σχετικής τροπολογίας, με αίτημα προς τον Πρωθυπουργό.
Νωρίτερα, ο Κ. Χατζηδάκης είχε δεσμευτεί πως θα κατέθετε διάταξη με την οποία θα παρέτεινε το καθεστώς δημοσίευσης των ισολογισμών για δύο χρόνια, με το εύλογο επιχείρημα, που χρησιμοποίησε..
η ΕΣΗΕΑ, πως θα χαθούν άλλες 2.500 θέσεις εργασίας στον Τύπο, ενώ συνάμα δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για τη λειτουργία του ΓΕΜΗ. Τώρα, απομένει να  φανεί αν η κυβέρνηση θα ικανοποιήσει και σε αυτό το σημείο τους ισχυρούς του Τύπου.

-αναδημοσίευση από τις typologies