ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Σου δίνω τα διπλά! Ερχεσαι;»

Ο τηλεαστέρας, το συμβόλαιο της Καντζας και η «πλαστή υπογραφή»

Aκόμη μια ωραία ιστορία (του Χρήστου Ξανθάκη) από τότε που δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Είχε συμφωνήσει, λοιπόν, ένας πολύ γνωστός τηλεοπτικός αστήρ για να βγαίνει στα δελτία ειδήσεων καναλιού. Κι όταν λέμε είχε συμφωνήσει, εννοούμε είχε βάλει τζίφρα κανονική με ποσό μεγάλο, εξαψήφιο σε ευρώ. Εκείνη την εποχή άλλωστε ο ιδιοκτήτης του καναλιού δεν τα μέτραγε τα λεφτά όπως τώρα, αλλά μοίραζε τα χιλιάρικα σαν μαρουλόφυλλα. Κι όπως ανέβαινε την Αττική Οδό ο αστήρ για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κανάλι, δέχθηκε τηλεφώνημα από αντίπαλο καναλάρχη. Και του είπε ο καναλάρχης:..
«Σου δίνω τα διπλά! Ερχεσαι;» «Ερχομαι», απάντησε ο καλός συνάδελφος κι έκανε επιτόπου στροφή. Και βγήκε κανονικά στο αντίπαλο δελτίο. Οταν μάλιστα του υπενθύμισαν από το «απατηθέν» κανάλι την υπογραφή του στο συμβόλαιο, έλαβαν την αποστομωτική απάντηση: «Είναι πλαστή. Εγώ δεν υπέγραψα ποτέ τίποτα!».