ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί ο Σίμος Κεδίκογλου ακύρωσε το πάρτι του;

Είχε κλείσει ολόκληρο εστιατόριο για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του!

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης βρίσκονταν (και βρίσκονται) στα κάγκελα με συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διοργάνωνε χλιδάτα πάρτι για να γιορτάσει τα γενέθλιά του ή κατ΄άλλους, την ονομαστική του εορτή.
Συγκεκριμένα ο Σίμος Κεδίκογλου την περασμένη Κυριακή, είχε προγραμματίσει πάρτι που περιελάμβανε πολυτελέστατο δείπνο σε πανάκριβο εστιατόριο το οποίο θα άνοιγε ειδικά για το χατήρι του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Το πάρτι με τους δεκάδες «εκλεκτούς» καλεσμένους (υπουργούς, βουλευτές κλπ) τελικά ακυρώθηκε καθώς ο Σίμος Κεδίκογλου..
φοβήθηκε τις διαρροές και την κατακραυγή για την πανάκριβη εκδήλωση. Πολλοί είπαν ότι υπήρξε παρέμβαση άνωθεν και τράβηγμα του αυτιού: «Δεν πρέπει να προκαλούμε τέτοιες εποχές. Αν θελεις να γιορτάσεις κάντο διακριτικά. Και μην μπλέκεις κι άλλους υπουργούς…».
Κάποιοι είπαν ότι το πάρτι δεν ήταν για τα γενέθλιά του αλλά για την ονομαστική του γιορτή (Συμεών Θεοδόχου). Εξ άλλου ο Κεδίκογλου, όπως μας πληροφόρησε μια θαυμάστριά του, είναι Σκορπιός κι έχει τα γενέθλιά του στις 14 Νοεμβρίου  (έγινε 50 ετών).

Υ.Γ: Ο ίδιος ο Κεδίκογλου δηλώνει ότι ακύρωσε το πάρτι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι την Κυριακή είχε ραντεβού με τους συμβασιούχους της ΕΡΤ προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους…