ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Οικολογικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη από Λάτση και Μπόμπολα!

Αιφνιδιαστικά, ο σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης σίγησε...
Οι μετρήσεις "δεν είναι πλέον διαθέσιμες" ενώ κάποιοι αλλοιώνουν εσκεµµένα τα στοιxεία για την ατµοσφαιρική ρύπανση στη δυτική Θεσσαλονίκη προκειµένου να εξυπηρετήσουν τα οικονοµικά συµφέροντα των µεγαλοεπιχειρηµατιών (κοντά στο σταθμό λειτουργεί μονάδα Λάτση - Μπόμπολα).
Για εσκεµµένη αλλοίωση των στοιχείων περί της ατµοσφαιρικής ρύπανσης, που καλύπτει τη δυτική Θεσσαλονίκη, κατηγορεί τις αρµόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) σειρά φορέων της περιοχής.
Το «∆ίκτυο 50 Φορέων και Συλλόγων» καταγγέλλει την προκλητική... αµνησία, που επιδεικνύουν..
οι αρµόδιοι κυβερνητικοί φορείς, απέναντι στην καταστροφική -περιβαλλοντικά- δράση του εργοστασίου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), που λειτουργεί στην περιοχή. Ο υπουργός Ευάγγελος Λιβιεράτος βρίσκεται για άλλη µια φορά υπόλογος απέναντι στην κοινή γνώµη, αφού κατηγορείται ότι παίζει µε την υγεία χιλιάδων πολιτών.

Οι πετρελαιάδες κάνουν πάρτι και στον ελληνικό στρατό
Η εφημερίδα Το ΧΩΝΙ φέρνει αυτήν την Κυριακή στο φως τις αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους οι οποίες αποδεικνύουν την απίστευτη νοθεία στα καύσιμα που παραδίδουν τα ΕΛΠΕ - συμφερόντων Λάτση - στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Ασύδοτα και ανενόχλητα δρουν, µέχρι σήµερα, τα κυκλώµατα στο χώρο των καυσίµων, παρά τις επαναλαµβανόµενες καταγγελίες. Τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχουν σταµατήσει να έρχονται στη δηµοσιότητα, ανά τακτά χρονικά διαστήµατα, νέες αποκαλύψεις για εντοπισµό νοθευµένου πετρελαίου στις ελληνικές Ενοπλες ∆υνάµεις.