ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Να μείνει το νοσοκομείο στην Ικαρία

Τη συμπαράστασή της εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Ικαρίας, που σε συντονισμό με το σωματείο εργαζομένων του μοναδικού νοσοκομείου του νησιού, καθώς και όλων των άλλων φορέων (Δήμος, εργατικά σωματεία, σύλλογοι γονέων & μαθητών, δάσκαλοι και καθηγητές, εμπορικός σύλλογος κλπ), διεκδικούν την αναβάθμιση του νοσοκομείου και όχι τη συγχώνευσή του με αυτό της Σάμου, που θα επιδεινώσει την ήδη προβληματική παροχή υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες του ακριτικού νησιού.
Στο πλαίσιο αυτό και για να μην επαναληφθούν σήμερα-λόγω της κρίσης-τραγικά περιστατικά, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Ικαρίας πραγματοποιούν απεργία στις 8 Φεβρουαρίου και..
διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης με αφορμή τη θυσία εργαζομένων του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους πριν από μια δεκαετία, από την πτώση ελικοπτέρου επιχειρώντας αεροδιακομιδή ασθενούς. Η ΠΟΕΣΥ υπερασπίζεται το αγαθό της Δημόσιας Υγείας για όλους και καλεί τους δημοσιογράφους να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους.