ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Το πρωί χειρουργός, το βράδυ αρθρογράφος

UPD Πολλοί(;) είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το που βρίσκεται και τι κάνει η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή. Η πρώην νηπιαγωγός και νυν γιατρός -χειρουργός παρακαλώ- Νατάσα Παζαίτη δεν κρύβει τις επιστημονικές της γνώσεις και σε κάθε ευκαιρία εμφανίζεται δημόσια με τη νέα της επαγγελματική της ιδιότητα.
Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου οι παρευρισκόμενοι στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής, κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου από Ελλάδα και εξωτερικό, εξεπλάγησαν όταν είδαν στο βήμα την Νατάσα Παζαίτη, να αναφέρεται  εκτενώς σε θέματα χειρουργικής μαστού εκφράζοντας τη δική της εμπειρία.
Βέβαια ακόμη περισσότερο είχαν εκπλαγεί τον περασμένο Οκτώβριο οι αναγνώστες του Hello όταν είδαν άρθρο για τις παθήσεις και τη χειρουργική μαστού με την υπογραφή της Νατάσας Παζαίτη, να φιλοξενείται στη στήλη «Υγεία» του περιοδικού...
Τώρα η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού επανέρχεται και με ολοσέλιδο άρθρο της στην..
 μηνιαία εφημεριδα υγείας medvoi365 ενημερώνει το κοινό με θέμα της ειδικότητάς της. Η εφημερίδα (2ο φύλλο) κυκλοφορεί το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Και για τους περίεργους: Η 47χρονη Νατάσα Παζαίτη από τον Φεβρουάριο του 2012 απασχολείται ως χειρούργος μαστού στο EmBIO Medical Center και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο «Ιπποκράτειο», Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Μονάδα Μαστού.
Από το 2006 - 2012  έκανε την ειδικότητά της στη Γενική Χειρουργική στο «Λαϊκό», στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική ενώ από το 2004 - 2005 έκανε Γενική Πρακτική (αγροτικό) στο  Νοσοκομείο Κορίνθου και στο Κέντρο Υγείας Νεμέας.
 -----------
UPD Eυχαριστούμε τον Γ. Ι. Α. για την παρατήρησή του. Πάντα ευπρόσδεκτες οι όποιες παρατηρήσεις, επισημάνσεις κλπ.