ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο Ψυχάρης λείπει σε ταξίδι για δουλειές…


Ανεξέλεγκτος δημοσιογραφικά ο ΔΟΛ;
Αυτό ακούγεται μετ΄ επιτάσεως το τελευταίο διάστημα καθώς δεν εξηγείται αλλιώς η «αφασιακή ηρεμία» που επικρατεί στην Μιχαλοκοπούλου το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό διότι ο Σταύρος Ψυχάρης είτε δεν ασχολείται είτε λείπει σε ταξίδι για δουλειές προκαλώντας με την «απουσία» του πολλά ερωτηματικά. Βέβαια για τους παλιούς του Οργανισμού, η ηρεμία που επικρατεί στον ΔΟΛ είναι φαινομενική και θεωρείται άκρως ανησυχητική διότι ουδείς γνωρίζει που, πότε και σε ποιόν θα ξεσπάσει ο Ψυχάρης.
Η «απουσία» Ψυχάρη από τα δημοσιογραφικά δρώμενα του Οργανισμού διαφαίνεται και από το γεγονός πως τα ΝΕΑ έχουν χάσει την παρεμβατικότητα τους ενώ ειδικά η πρώτη σελίδα της εφημερίδας είναι πλέον «ό,τι να΄ναι», όπως λέγεται χαρακτηριστικά .
Στο ΒΗΜΑ είναι εμφανές το κενό εξουσίας καθώς στο 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου οι γκρίνιες είναι καθημερινό φαινόμενο ενώ το blame game βρίσκεται πλέον σε πλήρη ανάπτυξη, με το ένα στέλεχος να κατηγορεί το άλλο, ανοιχτά πλέον, και για την κυκλοφοριακή καθίζηση της ναυαρχίδας του Συγκροτήματος. Στους διαδρόμους και στα..
γραφεία της Μιχαλακοπούλου, όπως γράφει το enimerosi24, είναι πανθομολογούμενο ότι ο Ψυχάρης τα έχει αφήσει όλα στον «αυτόματο» και δεν ασχολείται με το τι γράφεται στις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα sites, την εικόνα τους, τις κυκλοφορίες, τις αναγνωσιμότητες, τις επισκεψιμότητες κλπ. Ετσι από τη στιγμή που δεν ασκεί καμία πίεση προς τα κάτω, όλη η πυραμίδα παραμένει ανενεργή και οι αριθμοί (κυκλοφορία- επισκεψιμότητα) αλλά και το επίπεδο παρέμβασης τόσο των εντύπων όσο και των sites του ΔΟΛ έχουν υποχωρήσει αξιοσημείωτα.