ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ποιούς θα αξιοποιήσει ο Δ. Κοντομηνάς στον ALPHA

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Τα στελέχη που πλαισιώνουν δημοσιογραφικά (κι όχι μόνο) τον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ 9 σκέφτεται να αξιοποιήσει στον ALPHA ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που σύντομα αναλαμβάνει τα ηνία του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας.
Τα πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη ο οποίος τώρα παρουσιάζει το«Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο ΕΧΤΡΑ 3. Ο Γ. Παπαγιάννης προορίζεται για κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA ενώ τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης αναμένεται να αναλάβει ο Μάνος Κακλαμάνος, νυν επικεφαλής του ραδιοσταθμού ΡΑΔΙΟ 9. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον νυν παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος σημειωτέον έχει συμβόλαιο με τους Γερμανούς.
Δύο από τα δυνατά χαρτιά για το όλο εγχείρημα -και ειδικά στον «ψυχαγωγικό» τομέα- είναι φυσικά ο Τζίμης Πανούσης και ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ στο ενημερωτικό τμήμα αναμένεται να αξιοποιηθούν και οι..Χάρης Μπότσαρης, Δήμος Βερύκιος, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Γιάννης Ντάσκας, Θανάσης Κουμπαρούδης, Βασίλης Μπόνιος και Χρήστος Λογαρίδης.