ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Στην περίπτωση του Γ. Κουρή δεν χρειάζεται μόνο εισαγγελέας αλλά και... ψυχίατρος

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ


-Ερχονται χειροπέδες

Η διοίκηση του ΑΛΤΕΡ δεν κατέβαλε το δώρο των Χριστουγέννων μέσα στην προθεσμία που ορίζει ο νόμος
-Δεν θα ανεχτούμε άλλο τα κόλπα του Γιώργου Κουρή
Ο μεγαλομέτοχος Γ. Κουρής προσπαθεί με στυγνούς εκβιασμούς να αναγκάσει τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ να επιστρέψουν στις δουλειές τους χωρίς να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα.
-Στον 21ο αιώνα ψάχνουν για κωπηλάτες σε γαλέρα

Δεν θα τραβήξουμε άλλο κουπί στο σκλαβοπάζαρο των Κουρή Γιαννίκου

Αυτά τα μηνύματα βλέπουν οι τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΛΤΕΡ με φόντο τις φωτογραφίες του Γιώργου Κουρή και του Κώστα Γιαννίκου...
Oπως γράφουν οι εργαζόμενοι του Alter στο μπλογκ τους, δεν φτάνει που o Γιώργος Κουρής εδώ και ενάμισι χρόνο βασανίζει και κρατάει απλήρωτους τους εργαζόμενους, τώρα ανήμερα της εκπνοής της προθεσμίας που δίνει ο νόμος για την καταβολή του 13ου μισθού, ο μεγαλομέτοχος έστειλε τους δικηγόρους του να συναντηθούν με τα σωματεία των εργαζομένων, για να ζητήσει τι;
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να στέκει στα καλά του! Έχει τόσο κόσμο απλήρωτο από οκτώ έως και δέκα μήνες του 2011 και δεν θέλει να τους δώσει ούτε το Δώρο! Εδώ δεν χρειάζεται απλώς εισαγγελέας…
…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ!

Και δεν σταμάτησε εκεί ο «αρχιερέας» της… φτηνής εργασίας. Μέσω του… πρώην επενδυτή Τάσου Καζίνου (της ARGO που εγκατέλειψε το πλάνο εισόδου της στο κανάλι και πληροφορίες λένε ότι φιλοδοξεί να είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στην… επόμενη μέρα του ALTER) ανακοίνωσε τα εξής:

• ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ «ΜΠΑΙΝΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, χωρίς να πει ποιος είναι. (σ.σ.: ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, αλλά δεν το λένε επίσημα γιατί ο ίδιος έχει ζητήσει να εμφανιστεί όταν θα ολοκληρωθεί η… εκκαθάριση, ώστε να μην συνδεθεί με τις όποιες απολύσεις)

• Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ!

• ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ… 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ! Και αυτό τη στιγμή που ήδη το ALTER τους οφείλει… 9 εκ. ευρώ, τα οποία από την Πρωτοχρονιά θα γίνουν… 11 εκ. ευρώ με έναν επιπλέον μισθό συν το δώρο!

Να, το εκβιαστικό σχέδιο του… φραγκοφονιά καναλάρχη:

1. Τα 5 εκ. ευρώ θα δοθούν σε 250 άτομα τα οποία θα… απολυθούν, αλλά ΜΟΝΟ για τα δεδουλευμένα τους! Αποζημιώσεις δεν… προβλέπονται!

2. Όσοι απομείνουν, θα εξακολουθήσουν να μένουν… ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για να χρηματοδοτήσουν έτσι το σχέδιο «εκκαθάρισης» του καναλιού! Το πλάνο Κουρή προβλέπει το λαμπρό «ΘΑ ΕΧΟΥΝ… ΔΟΥΛΕΙΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ;»!!!

3. Για όσους μείνουν, προβλέπονται… περικοπές μισθών (σ.σ.: ποιών μισθών;) με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων και γενναίο «κούρεμα» των δεδουλευμένων!

Είναι προφανές ότι ο Κουρής θέλει να «τσεπώσει» όσο περισσότερα μπορεί από την επένδυση Μαρινάκη και να «ξεφορτωθεί» όσο το δυνατό πιο πολλούς εργαζόμενους για να παραδώσει έναν… φτηνό σταθμό.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Αν θέλει να παραδώσει τον σταθμό στα μισθολογικά επίπεδα του… ΚΟΝΤΡΑ TV, εμείς θα σταθούμε εμπόδιο στα σχέδιά του και πιστεύουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέρει τι και πώς πρέπει να αγοράσει χωρίς να το υποβαθμίσει.

Η «ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» τελείωσε… Τώρα, θα ακουστεί η «ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ»!