ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ανοιξε το κουτί της Πανδώρας - Χοντραίνει η κόντρα του Βαξεβάνη με τον Ταγματάρχη

ΜΕΣΩ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΤI TOY ΕΙΠΕ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

«Απαντήστε μου κύριε Ταγματάρχη, προτού σας μηνύσω για παράβαση καθήκοντος» έριχνε το γάντι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μέσω της επιστολής του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ για τη μη μετάδοσης της εκπομπής «Το κουτί της Πανδώρας». Και ο Λάμπης Ταγματάρχης απάντησε. Και η μακροσκελής απάντησή του (μέσω δελτίου Τύπου της ΕΡΤ) ήταν σκληρή καθώς έκανε λόγο για «απαράδεκτους και εκβιαστικούς υπαινιγμούς». Ο Ταγματάρχης προκάλεσε τον Βαξεβάνη να καταφύγει στη δικαιοσύνη για να καταθέσει τη σχετική μήνυση για παράβαση καθήκοντος ενώ υπερτόνισε ότι «η εταιρεία παραγωγής»του δημοσιογράφου «από τη συνεργασία με την ΕΡΤ έχει ήδη εισπράξει για την περίοδο 2010-2011 το ποσό των 1.174.120€ ενώ για την νέα περίοδο 2011-2012 έχει εγκριθεί το ποσό των 943.164€, σύνολο και για τις 2 περιόδους 2.117.284€»!
Αμέσως ο Βαξεβάνης σήκωσε το γάντι και με τη σειρά του απάντησε στον Ταγματάρχη αναφέροντας:..
«Μου γράψατε τρεις σελίδες επιστολή για να μην απαντήσετε και πάλι σε κάτι πάρα πολύ απλό. Γιατί δεν έχετε υπογράψει τη σύμβαση μιας εκπομπής που έχει εγκρίνει το ΔΣ της ΕΡΤ; Κατ αρχήν γνωρίζετε καλά πως δεν έχω καμία εταιρεία παραγωγής, αλλά σκόπιμα δημιουργείτε εντυπώσεις για μια «εταιρεία παραγωγής μου» που έχει εισπράξει λεφτά από την ΕΡΤ (…)».
Υ.Γ: Εντύπωση προκαλεί το πολιτισμένο ύφος, η αβρότητα και η ευγένεια (πληθυντικός ευγενείας κλπ) που συνοδεύει τις επιστολές των δύο δημοσιογράφων.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απάντηση Ταγματάρχη και εδώ
ολόκληρη την ανταπάντηση Βαξεβάνη