ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μπόμπολας τώρα σκέφτεται να συρρικνώσει τον Πήγασο!


Φουντώνουν οι φήμες περί λουκέτου σε εφημερίδα του συγκροτήματος Μπόμπολα. Εδώ και ένα χρόνο υπάρχουν διαρροές ότι ο Μπόμπολας σκέφτεται πολύ σοβαρά να κλείσει την «ΗΜΕΡΗΣΙΑ». Η εφημερίδα βέβαια εξακολουθεί να κυκλοφορεί. Τώρα επανήλθαν τα σενάρια αλλά αυτή τη φορά για το «ΕΘΝΟΣ» που, όπως γράφεται και ακούγεται μετ΄επιτάσεως, είναι θέμα χρόνου να το κλείσει ο Μπόμπολας κρατώντας μόνο την κυριακάτικη έκδοση. Κάποιοι είπαν ότι οι διαρροές αποσκοπούν στο να πιέσουν τους εργαζόμενους να δεχτούν τις περικοπές και τις ατομικές συμβάσεις εργασίας. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η απόφαση για λουκέτο στο ΕΘΝΟΣ είναι ειλημμένη. Συγκεκριμένα το enimerosi24.gr γράφει:
Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ή το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου η οικογένεια Μπόμπολα αναμένεται να ανακοινώσει..μια απόφαση που θα προκαλέσει πάταγο στο χώρο του Τύπου. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες θα προχωρήσει στο κλείσιμο καθημερινής απογευματινής εφημερίδας με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, διατηρώντας όμως την Κυριακάτικη έκδοσή της. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα πουλά καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 18.000 έως 22.000 φύλλα, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχουν περιθώρια να μείνει ζωντανή, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Η απόφαση όμως της οικογένειας Μπόμπολα φέρεται να είναι ειλημμένη και δυστυχώς αν υλοποιηθεί, αφού δεν υπάρχουν δείγματα για το αντίθετο, θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές, τόσο εντός του Πήγασου όσο και στον κλάδο, που θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά και τα δεδομένα του Τύπου στη χώρα.