ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Οκτώ απολύσεις στον ΔΟΛ - Απλήρωτοι στην ΙΜΑΚΟ

Με το που βγήκε ο μήνας ο Σταύρος Ψυχάρης «ξεφορτώθηκε» άλλους οκτώ εργαζόμενους από τον ΔΟΛ. Aυτή τη φορά ήταν η σειρά τεχνικών να δουν την πόρτα της εξόδου στη Μιχαλακοπούλου. Ετσι στα τέλη Οκτωβρίου απομακρύνθηκαν, όπως γράφουν οι typologies, τέσσερις σελιδοποιοί από το «Βήμα» και τέσσερις σελιδοποιοί-γραφίστες από «Τα Νέα».
Την ίδια ώρα ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, αδιαφορώντας για το κακό φενγκ σούι, χρωστάνε δεδουλευμένα δύο μηνών στους εργαζόμενους στην ΙΜΑΚΟ. Στην εταιρία υπάρχουν άνθρωποι με δελτίο παροχής υπηρεσιών που δεν έχουν λάβει χρήματα εδώ και 1,5 χρόνο ενώ όσοι είναι σε μισθολόγιο ή είναι μόνιμοι συνεργάτες με μπλοκάκια δεν..έχουν πληρωθεί ακόμη τον Σεπτέμβριο.
Πάντως το ζεύγος Κωστόπουλου δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα βιοπορισμού καθώς μετά τις «χλιδάτες» τρίμηνες διακοπές τους και οι δύο έχουν ξεκινήσει νέα τηλεοπτική καριέρα. Πέτρο μάζευε κι ας είναι και ρόγες..