ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εκτός από τους μισθούς, οι λοιπές υποχρεώσεις τακτοποιούνται κανονικά...


Η Χ Κ Τεγόπουλος και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις) αφού ενημερώνει ότι «η εταιρία συνεχίζει την προσπάθεια της για να εξασφαλίσει την επαρκή χρηματοδότηση της και από άλλες τράπεζες» επισημαίνει ότι «οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας την 02/11/2011 αφορούν ουσιαστικά και κυρίως τις υποχρεώσεις προς το προσωπικό , ύψους 3,2 εκ. Ευρώ» ενώ «οι λοιπές υποχρεώσεις τακτοποιούνται κανονικά»!..
Δηλαδή η Μάνια και ο Πολυκανδριώτης παραδέχονται πολύ απλά ότι είναι εντάξει απέναντι σε όλους τους άλλους, εκτός από τους εργαζόμενους της εφημερίδας στους οποίους χρωστάνε 3,2 εκατ. ευρώ! Φαίνεται πως ξεχνάνε πως εφημερίδα είναι μόνο οι εργαζόμενοι και χωρίς αυτούς δεν υφίσταται ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Και αυτό το αποδεικνύει πολύ απλά μια απεργία. Δεν πάει να είσαι εντάξει με τον Θεό τον ίδιο, αν δεν είσαι εντάξει με τους εργαζόμενους, εφημερίδα δεν έχει!..