ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Ανεξαρτητοποιείται και ο Γ. Παπανδρέου – Διαφωνεί με τις κινήσεις του πρωθυπουργού!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΗΝ «ΕΚΑΝΕ» ΚΑΙ Η ΚΑΪΛΗ

Από ώρα σε ώρα φτάνει στη Βουλή επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος διαφωνεί κάθετα με τις κινήσεις πανικού του… πρωθυπουργού.
Τι άλλο να πούμε γι’ αυτή την κυβέρνηση. Μόνο αστεία μπορούμε να κάνουμε μέσα στην πολιτική μαυρίλα και το αδιέξοδο που μας έριξε ο Παπανδρέου με τις εμμονές του.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το βράδυ εκτιμάται ότι τουλάχιστον 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα δηλώσουν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στο δημοψήφισμα και θα αποχωρήσουν από την Κ.Ο. ανοίγοντας το δρόμο για νέες εξελίξεις. Πληροφορίες άλλωστε λένε ότι και ένας εκ της κίνησης των τριών, ο Αν. Λοβέρδος, είπε ότι θα πάει στην κυβερνητική σύσκεψη και θα διαφωνήσει ανοικτά με το δημοψήφισμα.
‘Ηδη εκτός από την Αποστολάκη την έκανε και άλλη πολιτική φίλη Βενιζέλου, η Εύα Καιλή...
Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, αλλά μάλλον φαίνεται να εξαναγκάζεται σε παραίτηση ο κ. Παπανδρέου ή στην επιλογή της κυβέρνησης εθνικής ενότητας ώστε να πάει η χώρα σε εκλογές, αφού πρώτα εξασφαλιστεί η συμφωνία των Βρυξελλών και η 6η δόση του δανείου.

-από factorx / antinews