ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο δουλευταράς Αρης Δαβαράκης και ο πρώην «Τάκης» που έγινε «κύριος γενικός»

Αν μη τι άλλο ο Αρης Δαβαράκης όταν παίρνει πόδι από κάποια δουλειά φαίνεται να το ευχαριστιέται καθώς το σχολιάζει και το γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
Ο Δαβαράκης όπως ακριβώς είχε γράψει μισή σελίδα για το πως τον έδιωξε ο φίλος του ο Σεραφείμ από τις Αποκαλύψεις έτσι και τώρα έγραψε στο protagon περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο τον ξαπόστειλαν από τον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.
Ο Δαβαράκης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο μυστήριο της καλής σχέσης που έχει η Ντόρα Μπακογιάννη με το team του Καμίνη καθώς και στο τι του είπε ο πρώην «Τάκης» που τώρα έγινε ο «κύριος γενικός». Οπως αποκαλύπτει ο Δαβαράκης στις προθέσεις του «κυρίου γενικού» ήταν να τον λουφάρει αναθέτοντάς του (ηχογραφημένη) εκπομπή την Κυριακή. Ο ευσυνείδητος όμως Αρης ήθελε να είναι στον..αέρα καθημερινά live 5 με 6 που "κλείνει" η μέρα για να μπορεί να σχολιάζει και να λέει τη γνώμη του αυθόρμητα, ελεύθερα και ζωντανά... Ο δουλευταράς Δαβαράκης δεν ήθελε λέει τα λεφτά, τα τζάμπα βγαλμένα γιατί είναι από άλλο καλούπι - Αλεξανδρινός!..
Ιδού τι έγραψε ο Αρης Δαβαράκης για την (ηρωική) έξοδό του από τον Αθήνα 9,84:

«Με ξαποστείλανε ευγενικά-ευγενικά και τα παλικάρια του Καμίνη (και της Lady Dora-Mητσοback μαθαίνω) από τον 98,4 (γιατί διάβαζα, λέει, πολύ Παπαχελά από την «Καθημερινή» και δεν τους πάει η γραμμή του), οπότε ανήκω πια, δικαιωματικά, στη γενιά των 700 ευρώ γιατί τόσα παίρνω τώρα συνολικά το μήνα.
Μην κολλάτε, διασκεδάζω έχω τραγούδια αυτόν τον καιρό και ανοιχτούς ορίζοντες για δημιουργικά πράγματα μακριά από δεσμεύσεις οιουδήποτε είδους. Είναι παράξενο, τόσο παράξενο που καταντάει μεταφυσικά μυστηριώδες: Μόλις με «ξεφορτωθούνε» οι «σε διατεταγμένη» γενικώς (τριάντα πέντε χρόνια τώρα), με αρπάζουνε απ το σβέρκο τα τραγούδια και τα άλλα projects, της τέχνης και της συνεργασίας με το αόρατο και έρχομαι στα ίσα μου. Γι αυτό τώρα που το σκέφτομαι οφείλω ένα ευχαριστώ στον Παπαχελά που έγινε αιτία να μου δείξουνε την έξοδο από τον 98,4!
Αυτό που θα θελα να ερευνήσω λίγο καλύτερα είναι η καλή σχέση της κας Μπακογιάννη με το team του Καμίνη. Έχει (ένα κάποιο, αν και όχι σοβαρά μετρήσιμο) ενδιαφέρον! Αν έχετε καμιά πληροφορία σχετικά, please mail me. Έχει γούστο.
Αφού μοιάζει να σας ενδιαφέρει να σας ενημερώσω καλύτερα. Δεν με "έδιωξαν". Μου πρότειναν να κάνω κυριακάτικη εκπομπή με τα ίδια ακριβώς λεφτά και το 1/5 (ή το 1/10) του κόπου και του πήγαινε-έλα που "κατέβαλα" στο καθημερινό μου 17.00 με 18.00. Όταν εξήγησα στον Τάκη Καμπύλη (ή τον "σας θέλει ο κύριος Γενικός", όπως αναφέρονται τώρα κάτι γλείφτες στον πρώην "Τάκη") ότι τα Σαββατοκύριακά μου κάνω άλλα πράγματα, μου αντιπρότεινε να ηχογραφώ την εκπομπή όποια μέρα με βολεύει στο production στούντιο. Όταν του ξαναεξήγησα ότι το ζήτημά μου είναι να είμαι στον αέρα καθημερινά live 5 με 6 που "κλείνει" η μέρα (και το χρηματιστήριο) και όλα τα μεγάλα sites ανανεώνουν την ύλη τους (για να μπορώ να σχολιάσω και να πω τη γνώμη μου αυθόρμητα και ελεύθερα και ζωντανά) μου είπε πως διαβάζω πολύ Παπαχελά και ότι η Κυριακή μου πάει πιο πολύ και δεν θα κουράζομαι και καθόλου, αφού θα μπορώ να ηχογραφώ και δύο εκπομπές-κονσέρβα και να πηγαίνω στον σταθμό μόνο δύο φορές τον μήνα (πάντα με τα ίδια λεφτά). Δηλαδή: Κανένα πρόβλημα, φτάνει να μην έχω γνώμη την ώρα που διαμορφώνονται απόψεις. Εμένα όμως δεν μου πάει αυτός ο παροπλισμός και, άκου να δεις τώρα, προτίμησα να χάσω το μηνιάτικο, παρά την άποψή μου.
Η μεταφορά μου στον παροπλισμό δεν εντάσσεται στην πολιτική της μείωσης προσωπικού. Τα ίδια λεφτά θα έπαιρνα κωλοβαρώντας ωραιότατα και πηγαίνοντας μια φορά κάθε 15 να "γράψω" δυο κονσέρβες. Επαναλαμβάνω: Η σύμβασή μου με τα ίδια λεφτά είναι εγκεκριμένη στο Νομικό τμήμα του σταθμού - απλώς δεν πήγα να την υπογράψω γιατί δεν τα θέλω αυτά τα λεφτά, τα τζάμπα βγαλμένα. Είμαι από άλλο καλούπι - Αλεξανδρινός».