ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στον κόσμο του ο τουρίστας υπουργός...

Γερουλάνος ταξιδεύων. Στον κόσμο του. Στο Ασουάν της μετά Μουμπάρακ Αιγύπτου βρέθηκε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και, με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, προσπάθησε με γλαφυρές παρομοιώσεις να πείσει το ακροατήριό του ότι οι «εμπειρίες» και όχι τα μέρη θα αποτελούν το «σκληρό νόμισμα» στον τουρισμό του 21ου αιώνα.
«Προ ημερών βρισκόμουν στο Λος Αντζελες (πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, όλο σ' ένα αεροπλάνο είναι), στο συνέδριο της αμερικανικής Ενωσης Συνταξιούχων, που αριθμεί 40 εκατ. μέλη, και δίπλα μου καθόταν μια όμορφη γυναίκα που δεν έμοιαζε καθόλου συνταξιούχος. Μια όμορφη γυναίκα, γεμάτη ζωή και γεμάτη απτά (!) όνειρα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Αφού, λοιπόν, η όμορφη γυναίκα τού εκμυστηρεύτηκε ότι ταξίδεψε παντού, αλλά τώρα θέλει να πάει στην Ευρώπη για να τα «δει όλα», τι νομίζετε ότι παρατήρησε ο δαιμόνιος κ. Γερουλάνος; Οτι η περιπετειώδης συνταξιούχος κρατούσε ένα βιβλίο με τίτλο..«100 πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος πριν πεθάνει»!
«Προσέξτε, 100 πράγματα για να κάνει κάποιος και όχι 100 παραλίες να ξαπλώσει», είπε με νόημα στο ακροατήριό του, που ασφαλώς θα το συγκλόνισε -όπως και εμάς υποθέτουμε- ο Ελληνας υπουργός. Χύμα στο κύμα...

Γ.ΜΕΡ. / Ελευθεροτυπία