ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κοτρώτσος εναντίον Βενιζέλου...


Εξαλλος ο Σεραφείμ Κοτρώτσος με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. «Πολιτικό απατεώνα» τον ανέβαζε, «πρωταγωνιστή της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης» τον κατέβαζε. Ολα αυτά (χθες και προχθές) στην καινούργια εκπομπή του στον Real fm με αφορμή το νέο χαράτσι στα ακίνητα.
Λαύρος και με άκρως καταγγελτικό ύφος ο Κοτρώτσος (θύμισε λίγο Τράγκα) έβαζε και ξαναέβαζε τις παλαιότερες δηλώσεις Βενιζέλου, σύμφωνα με τις οποίες ο υπερφίαλος συνταγματολόγος αποδοκίμαζε έντονα το ενδεχόμενο επιβάρυνσης των ακινήτων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και δεσμευόταν ότι δεν θα αξιοποιούσε τη ΔΕΗ ως εισπρακτικό μηχανισμό.
«Βάζω συνεχώς τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο Ιούνιο μήπως φιλοτιμηθεί ο Βενιζέλος και ζητήσει κάποια συγνώμη από τον ελληνικό λαό, τον οποίο αυτή η κυβέρνηση έχει βαλθεί να εξαφανίσει» έλεγε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος που συνομίλησε και με τον.. καθηγητή Κ. Χρυσόγονο περί τυχόν αντισυνταγματικότητας του νέου μέτρου.
Είναι τέτοιο το πάθος του Σ. Κοτρώτσου (όχι ότι έχει άδικο) που δίνει την εντύπωση ότι έχει ανοίξει βεντέτα με τον υπουργό Οικονομικών.

Υ.Γ: Η έλλειψη παρτενέρ είναι εμφανής στην εκπομπή του Σ. Κοτρώτσου. Μπορεί ο ίδιος να προσπαθεί αλλά χρειάζεται έναν ακόμη στο στούντιο για να λειτουργήσει καλύτερα. Κι αυτό φαίνεται όταν έχει κάποιον καλεσμένο και συνομιλεί μαζί του.

Υ.Γ1:
Το πάθος και το καταγγελτικό ύφος στο ραδιόφωνο ταιριάζουν περισσότερο στον Γιώργο Τράγκα. Εκτός κι αν είναι πρόβα εν όψει της επικείμενης(;) εκδοτικής συνεργασίας.