ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Διαμαρτυρίες στην Αγ. Παρασκευή για τις νέες ενημερωτικές εκπομπές
Επιμένουν οι διαδρομιστές της Αγίας Παρασκευής ότι μια σειρά δημοσιογράφοι του Ραδιομεγάρου που δεν διακρίνονται για τα «γαλάζια» τους αισθήματα ζήτησαν συνάντηση με τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης και ότι η απάντηση που έλαβαν ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική. Υποθέτω ότι οι διαμαρτυρίες τους θα αφορούν τις νέες ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από συμβασιούχους συναδέλφους τους άνευ συμμετοχής «παιδιών» της ΕΡΤ.
**Ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία του περιοδικού «Μητροπολιτικές Ιστορίες» να κυκλοφορήσει CD με καινούριες εκδοχές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του Μεσοπολέμου (Αττίκ, Γιαννίδης, Σουγιούλ, Χατζηαποστόλου κ.ά.) από σημερινά γκρουπ και φρέσκους δημιουργούς (Δάρνακες, Cyanna, Στάθης Δρογώσης, Μαριέττα Φαφούτη κ.ά.). Ο δίσκος συνοδεύεται από συναυλία στις 3 Μαΐου στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.-από Μέσα & media / Χρ. Ξανθάκης / Κ.Ε.