ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πως η διευθύντρια Τζένη ξορκίζει την κακή ενέργεια στην ΙΜΑΚΟ
Όταν εμείς γράφαμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού εγκαθίσταται στην ΙΜΑΚΟ και μετά τις απολύσεις και τις περικοπές αναλαμβάνει διευθυντική θέση στον όμιλο, κάποιοι έλεγαν ότι είμαστε υπερβολικοί. Να όμως που τα γεγονότα έρχονται να τους διαψεύσουν καθώς στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο όμιλος της ΙΜΑΚΟ έχουν ξεκινήσει εργασίες για τη δημιουργία υπερπολυτελούς γραφείου - στρατηγείου της Μπαλατσινού. Όπως γράφει και το enimerosi24, εκτός των εργασιών που ξεκίνησαν υπό την επίβλεψη της συζύγου του Πέτρου Κωστόπουλου την επόμενη κιόλας ημέρα των απολύσεων και των περικοπών, ανάμεσα στους εργαζόμενους έχει προκαλέσει σοκ η είδηση ότι ζητήθηκε η συμβουλή ειδικού προκειμένου να διαμορφώσει τον χώρο του γραφείου της σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φενγκ σούι για να διώξει την κακή ενέργεια!
Υ.Γ1: Κάποιοι είπαν ότι τζάμπα χαλάει τα λεφτά του ο Κωστόπουλος για να ξορκίσει το κακό με φενγκ σούι και τα σχετικά. Κι αυτό διότι.. εξ αιτίας των απολύσεων έχει συσσωρευτεί μεγάλη ποσότητα αρνητικής ενέργειας και θα πάρει πολύ καιρό να εξαφανιστεί. Τουλάχιστον τρία χρόνια!
Υ.Γ2: Ελέγχεται η πληροφορία πως στο γραφείο της Μπαλατσινού θα υπάρχει και ειδικός χώρος για μανικιούρ - πεντικιούρ.