ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: έκανα λάθος και το αναγνωρίζω
Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, βλέποντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους παραδεχόμενος ότι οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, «οι οποίες έγιναν κάτω απο έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχει ακόμη πλήρη εικόνα», ήταν λάθος το οποίο αναγνωρίζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Μαρινάκη:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω απο έντονη συναισθηματική φόρτιση και....χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Οπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση.

Βαγγέλης Μαρινάκης
Πρόεδρος Ολυμπιακού»