ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η κυρία Βέφα μαγειρεύει ξανά και ξανά στο Alter...



Τις συνταγές της κυρίας Βέφας παρουσιάζει από το πρωί (και για άλλη μια φορά τις τελευταίες ημέρες) ο τηλεοπτικός σταθμός Alter που βγαίνει με μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα εξ αιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων στο κανάλι. Την ίδια ώρα η «Ελεύθερη Τηλεόραση» σε επιστολή που έστειλε προς το χρηματιστήριο ενημερώνει πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με «νέους επενδυτές στα πλαίσια της κεφαλαιακής ενίσχυσης της εταιρείας», αλλά και με τις πιστώτριες τράπεζες.
Η ανακοίνωση του Alter αναφέρει: «Η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.” με δ.τ. ALTER CHANNEL, σε συνέχεια των μέχρι σήμερα ανακοινώσεών της και σε σχέση με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, στα πλαίσια κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εταιρείας, οι μέτοχοι και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. Περαιτέρω, σε συνέχεια της από 29.12.2010 ανακοίνωσής της, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι....οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες Τράπεζες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και δεσμεύεται να προβεί άμεσα σε ανακοίνωση σχετικά με κάθε νέο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με τα ανωτέρω».