ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Χαμός στο Εθνος - Ο Φώτης Μπόμπολας καλεί σε ανταρσία εναντίον της ΕΣΗΕΑ!


Κρίσιμη η κατάσταση στο "Έθνος". Ο Φώτης Μόμπολας κάλεσε σε συγκέντρωση το απόγευμα όλους τους αθλητικούς συντάκτες για να τους πει πως πρέπει να μην ακούσουν τους "καρεκλοκένταυρους" της ΕΣΗΕΑ και να αποδεχθούν τη μείωση των μισθών που αποφάσισε ο ίδιος και με το ρόλο του ως αντιπρόεδρος της Ένωσης ιδιοκτητών.
Η συγκέντρωση εξηγείται εύκολα εξαιτίας της μαχητικής χθεσινής γενικής συνέλευσης στην οποία μίλησε η Πόπη Χριστοδουλίδου και χειροκροτήθηκε από όλους. Η Πόπη Χριστοδουλίδου τόνισε: «Δεν έχουμε πλέον τίποτα άλλο εκτός από την ΕΣΗΕΑ και το κουράγιο μας να μην υποχωρήσουμε ούτε βήμα παραπίσω».
Εξήγησε, πως στον καιρό της ανέχειας και του φόβου, «μόνο οι τολμηρές αγωνιστικές πράξεις φέρνουν ελπίδα και αποτελέσματα για τους εργαζόμενους» και πρότεινε, αν ο εκδότης δεν κάνει πίσω, ως έσχατο μέτρο, αλλά ουσιαστικό και με περιφρούρηση, να επιλεγεί η απεργιακή κινητοποίηση διαρκείας.
Μόλις λοιπόν πήγαν οι εργαζόμενοι να αναθαρρέψουν και ζήτησαν από την ΕΣΗΕΑ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ο Φώτης Μπόμπολας κάλεσε τη δική του συγκέντρωση και κάποιοι ζήτησαν να στηθούν πάλι κάλπες.
Χωρίς ο ίδιος να ανεβάσει τους τόνους, έμμεσα απείλησε πως θα....κλείσει την εφημερίδα αν δεν αποδεχθούν οι εργαζόμενοι τις μειώσεις. "Στηρίξετε με για να σας στηρίξω" ήταν το επιμύθιο, τόσο συνηθισμένο πια στις εφημερίδες. Σημασία έχει ότι ανήγγειλε την απορρόφηση όλων των αθλητικών συντακτών σε μια εταιρεία αυτή του ραδιοφωνικού σταθμού (μη χαθεί και η συχνότητα).

-Πηγή: http://greektv-com.blogspot.com/