ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεσμεύτηκε η περιουσία της «Εκδόσεις Απογευματινή Α.Ε.»
Μια ακόμα μεγάλη νίκη για τους εργαζόμενους στην εφημερίδα Απογευματινή σημειώθηκε χθες, καθώς με απόφαση του Πρωτοδικείου δεσμεύτηκε η περιουσία της εταιρείας «Εκδόσεις Απογευματινή Α.Ε.». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απαγορεύεται η μεταβολή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της εφημερίδας. Οι εργαζόμενοι με ανακοίνωσή τους στο ιστολόγιο freeapog δηλώνουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους δίνοντας μάχη στις δικαστικές αίθουσες.
Εξάλλου σήμερα, 22/02, συζητήθηκε παράλληλα και η αίτηση που έχουν καταθέσει οι συντάκτες της εφημερίδας για τη δέσμευση της περιουσίας του εκδότη της Απογευματινής Κ.Ι.Σαραντόπουλου, ως φυσικού προσώπου.
Οι δημοσιογράφοι κατέθεσαν στο δικαστήριο φάκελο με στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Κώστας Σαραντόπουλος ήταν και είναι ο....μοναδικός μέτοχος, ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας Απογευματινή. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.