ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σκάι: «Αλλοίωση αποτέλεσματος» στο ντέρμπι!

-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ;

-ΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ


«Φωτιά» και στην τηλεόραση βάζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, Χρήστος Παναγόπουλος, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, είπε πως «το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή αν και τα πάντα είναι στημένα…» Και συνέχισε σημειώνοντας πως είναι «ντροπή αυτό που έγινε σήμερα», φανερώνοντας το μέγεθος της ενόχλησης στο συγκρότημα Σκάι, για όσα έγιναν στο ντέρμπι. Προηγήθηκαν αναφορές από τον αθλητικό συντάκτη του σταθμού σε «όργιο διαιτησίας» και σε «αλλοίωση αποτελέσματος», αν και στον όμιλο Σκάι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει το 20% του ομίλου.
Από τα διαγώνιας λήψης πλάνα είναι φανερό πως δεν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ στο γκολ του Κώστα Κατσουράνη, σε αντίθεση με το πλάνο της ΝΕΤ , το οποίο είναι πιο κοντινό και επέτρεψε στους σχολιαστές να αποφύγουν να πάρουν θέση. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ήδη πολλές γκρίνιες, ειδικά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και κατηγορούν την ΕΡΤ, για τουλάχιστον «κακή μετάδοση»!..
typologies