ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η «δημοκρατία» ενόχλησε τον Παπούλια






Ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνήθως βρίσκεται (καλώς ή κακώς) στο απυρόβλητο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης . Όταν καμιά φορά κάποιος παρεκκλίνει του κανόνα τότε έχουμε στενοχώριες και «μούτρα». Ετσι και ο Κάρολος Παπούλιας εμφανίστηκε εξαιρετικά ενοχλημένος με το (πρωτοσέλιδο) δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία» που τον παρουσιάζει να προσφέρει «περίεργη στήριξη» στη «μυστική διπλωματία» της κυβέρνησης με αφορμή την επίσκεψη Παπανδρέου στο Ερζερούμ.
Η ενόχληση δημοσιοποιήθηκε όταν ο Παπούλιας στην τυπική και συνηθισμένη ερώτηση δημοσιογράφων «πως είστε κύριε Πρόεδρε;» βγήκε παραπονούμενος απαντώντας: «Αν ήσασταν πιο προσεκτικοί και σωστοί, θα ήμουν καλύτερα…».
Όταν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις δήλωσε ότι αναφέρεται σε συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο, όπως είπε, τον ενόχλησε εξαιρετικά.
Η εφημερίδα «δημοκρατία», αναφερόμενη στην....χθεσινή επισήμανση του Προέδρου προς τον Πρωθυπουργό ότι «ήταν σαφής στο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε» στο Ερζερούμ, γράφει πως η στάση του Παπούλια αποτελεί «προεδρική παραφωνία που συνιστά μείζον θέμα».