ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Νέα παραίτηση γενικού γραμματέα για τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων


ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
Δ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ


Δεύτερη παραίτηση γενικού γραμματέα υπουργείου μέσα σε λίγες ημέρες. Και αυτή η παραίτηση οφείλεται σε διαφωνία για τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την παραίτησή του υπέβαλε στην υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημοσθένης Δασκαλάκης. Η παραίτηση Δασκαλάκη οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαφωνία του με την Κατσέλη σχετικά με τη διαχείριση και την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων.
Ο Δ. Δασκαλάκης είναι καθηγητής Βιομηχανικής Κοινωνιολογίας και Βιομηχανικών Σχέσεων στο Παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Αθηνών και το τελευταίο διάστημα είχε έντονη παρουσία στην τηλεόραση όπου είχε αναλάβει το έργο της υπεράσπισης της πολιτικής του υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις επιχειρησιακές συμβάσεις.
Θυμίζουμε οτι πριν από μερικές ημέρες παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας, Αχιλλέας Μητσός κατηγορώντας τον υφυπουργό Παιδείας Γιάννη Πανάρετο για υπερσυγκεντρωτισμό. Ο Μητσός είχε καταγγείλει ότι .... ο χώρος της έρευνας σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια εφέτος είχε στη διάθεσή του ένα δισεκατομμυρίου ευρώ από τα κοινοτικά κονδύλια, τα οποία όμως καθυστερούν απίστευτα να δοθούν ώστε να αξιοποιηθούν από την εκπαιδευτική κοινότητα.