ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Νίκος Παπανδρέου και η «κωλοτούμπα» της κυβέρνησης για τον Πάγκαλο

Στροφή της κυβέρνησης στο θέμα του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με τις δηλώσεις του περί «κοπριτών» δημοσίων υπαλλήλων, «αντιπαραγωγικών αξιωματικών» στο στράτευμα κλπ . Από το χθεσινό άδειασμα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου οτι «οι δηλώσεις οποιουδήποτε χαρακτηρίζουν αυτόν που τις κάνει» περάσαμε εύκολα σε διάστημα μιάς μέρας στο «ο κ. Πάγκαλος έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλη βαρύτητα και αυτό εξακολουθεί να κάνει».
Ο Γιώργος Πεταλωτής χθες απέρριψε τα περί απομάκρυνσης του αντιπροέδρου και τα περί δυσαρέσκειας του πρωθυπουργού και τόνισε ότι ο ρόλος Πάγκαλου είναι «θεσμικός ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ασχολείται με σημαντικότατο έργο το οποίο και δημοσιοποιεί».

Πολλοί αποδίδουν την κωλοτούμπα Πεταλωτή στο γεγονός οτι στην παρέα του «βασιλικού ρεβεγιόν» του Πάγκαλου στο πολυτελέστατο και πανάκριβο King George παρευρίσκονταν εκτός του Νίκου Σηφουνάκη και ο αδερφός του πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης.

Σήμερα ο Παγκαλος επρόκειτο να.... συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου. Επίσημη αιτιολογία η ενημέρωση του πρωθυπουργού για το ταξίδι του αντιπροέδρου στο Κατάρ.