ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αδιέξοδο για Flash - Κύμα απολύσεων στην EspressoΣε οικονομικό αδιέξοδο λέγεται οτι βρίσκεται ο όμιλος Κυριακίδη (αλήθεια ο Λαυρεντιάδης που βρίσκεται;) ο οποίος αναζητεί τρόπους να απαλλαγεί από τα ζημιογόνα ΜΜΕ που έχει εξαγοράσει. Το πρώτο στη λίστα είναι to ραδιόφωνο του Flash που «μπαίνει μέσα» χωρίς να διαφαίνεται δυνατότητα ανάκαμψης. Ο ραδιοσταθμός, που κάποτε ήταν συνώνυμο της ενημέρωσης στα ερτζιανά, έχει μεγάλα οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα με τον Κυριακίδη να αναζητεί αγοραστή πουλώντας τον όσο όσο.
Η κακή διαχείριση και η επιλογή λάθος προσώπων σε θέσεις κλειδιά δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα και στα υπόλοιπα μέσα του ομίλου. Στην εφημερίδα Espresso π.χ. παρά τις σχετικά καλές κυκλοφοριακές επιδόσεις της έχει ξεκινήσει κύμα απολύσεων που ουδείς γνωρίζει πότε και που θα σταματήσει. Προς το παρόν έχουν.... γίνει περικοπές σε μισθούς, κυριακάτικα κλπ ενώ έχει απολυθεί ή απολύεται ένας εργαζόμενος από κάθε τμήμα (ελεύθερο, καλλιτεχνικό, διόρθωση, ύλη κλπ). Απολύσεις έχουν γίνει αντίστοιχα και σε διοικητικούς, τεχνικούς κλπ. Ανάμεσα στους εργαζόμενους επικρατεί αναστάτωση που κάνουν λόγο για τεράστια λάθη της διεύθυνσης (και δεν εννοούν τον Τιγκίρη) που οδήγησαν στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση.