ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΕΣΥ και Ενώσεις στο πλευρό της ΕΣΗΕΑ




Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων Συντακτών εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ που δέχτηκε σφοδρή και οργανωμένη εργοδοτική επίθεση.

Επίσης καλούν συναδέλφους που ασπάστηκαν τις εργοδοτικές θέσεις και επιχείρησαν να ανατρέψουν τις ομόφωνα ληφθείσες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσεις –και μάλιστα με κατάφορα αντικαταστατικές πράξεις, όπως το στήσιμο κάλπης και η οργάνωση απεργοσπαστικών μηχανικών- να συνταχθούν με τα όσα απορρέουν από το Καταστατικό, αποφεύγοντας την εκούσια ή ακούσια συμπόρευση με ανερμάτιστες εργοδοσίες.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων Συντακτών όλης.... της χώρας δηλώνουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή σε όλα τα επίπεδα:
• Συνδικαλιστικό, πειθαρχικό,
• Νομικό (εθνικό και ευρωπαϊκό),
• Κοινωνικό.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων Συντακτών αγωνίζονται και θα αγωνίζονται για την υπογραφή όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και τη συσπείρωση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, ενάντια στις μεθοδεύσεις κάποιων αδίστακτων εργοδοτών και των ενεργούμενών τους.