ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

«Πάρτε τον Πρέκα στην ESPRESSO»

από makiavelis

@ EINAI απολύτως σωστή η πληροφορία που δημοσιεύει ο zoornalistas περί του οικονομικού αδιέξοδου στο οποίο έχει περιέλθει ο Όμιλος Κυριακιδη (ΝΕΠ). Το τελευταίο... σάλπισμα του ιππικού (βλέπε ενισχύσεις) που άκουσε ο... Άγιος Πέτρος από τον πλούσιο φίλο του, βγάζει δεν βγάζει το "μαγαζί" μέχρι τα Χριστούγεννα. (Και μετά; Κουραμπιέδες ή κονιακακι και πικρό καφέ;)

@ Ο FLASH έχει βγει ήδη στο...σφυρί και πωλείται όπως είναι επιπλωμένος ενώ κανείς δεν θα έλεγε όχι και σε κάποια λογική πρόταση για την ESPRESSO! (Κουίζ - μιας και... τοφερε η κουβέντα: Ποιος στενός φίλος του Κυριακίδη junior αναρωτήθηκε, σε κλειστή σύσκεψη στην... γιάφκα της Καλλιθέας: "μα αφού λέτε συνέχεια πως ψάχνουμε ικανό διευθυντή, γιατί δεν παίρνουμε τον Πρέκα που έφυγε από το ΕΘΝΟΣ";)

@ ΠΡΙΝ τις γιορτές και τα μελομακάρονα πάντως θα αποφασισθεί και η... τύχη της σαββατιάτικης ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ που πνέει τα λοίσθια! Θα... εξαφανισθεί από τα περίπτερα η θα μπει ως ένθετο σε εφημερίδα της πολύπαθης εταιρείας με ολοκαίνουργιο διευθυντή προερχόμενο από αδελφό έντυπο όπως διαδίδει η θεια Τούλα στους διαδρόμους του Περισσού; (ακριβώς απέναντι από "το -θεέ μου συγχωρά με- Σπίτι του Λαού").

@ Η ΟΠΟΙΑ θεία Τούλα εκτός του ότι δεν γνωρίζει καθόλου την δουλειά που της έχουν αναθέσει πουλάει και... εξυπνάδες στο ασανσέρ! Ρίχνει τις ευθύνες του Βατερλό του σομόν φύλλου στον Γιάννη Φιλιππάκη (που έχει αποχωρήσει εδώ κι ένα χρόνο) για τις επιλογές των στελεχών που - όπως επιμένει αυτή - δεν τραβάνε!

@ ΚΑΠΟΙΟΙ στον ΔΟΛ έχουν βγάλει ήδη σπυράκια με την πρόσληψη στο ΒΗΜΑ (από τον Ψυχάρη) του Σήφη Πολυμίλη, μέχρι πρότινος διευθυντή σύνταξης της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.
Προς το παρόν τα καλύπτουν - προχείρως - με... make up.

@ O ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ζαγοριανίτης αγόρασε(;) την ιστορική εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης ΜΕΣΟΓΕΙΟ! Να του ευχηθούμε κι εμείς καλές δουλειές, να έχει πάντα δυνατό πρώτο θέμα, να έχει τόλμη και να βάζει βέτο σε οποιον του την... σπάει.