ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Μαραγκούνης και Καραντόνα

Στον αγώνα της Ελλάδας με την Αργεντινή είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως ο Καραγκούνης ρίχνει σχεδόν ένα κεφάλι στον Μαραντόνα. Βλέποντας μαζί αυτά τα δυο ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κατάλαβα πως δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για προπονητή. Πρέπει να μιμηθούμε την Αργεντινή και να κάνουμε προπονητή της εθνικής τον Καραγκούνη.

Κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο που παίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής είναι βαρετό και ο μόνος που προσφέρει θέαμα είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Όταν τελειώσει αυτό το Μουντιάλ, θα θυμόμαστε μόνο το κοστούμι, τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες του Μαραντόνα.

Αν ο Καραγκούνης γίνει προπονητής της εθνικής μας ομάδας, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Φανταστείτε τον Καραγκούνη σαράντα κιλά βαρύτερο, με μούσι, κουστούμι και γραβάτα να δίνει οδηγίες στους παίκτες, και να πέφτει κάτω και να σφαδάζει κάθε φορά που γίνεται κάποιο φάουλ.

Η εθνική μας δεν πρόκειται ποτέ να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον όλος ο πλανήτης θα μιλάει για τον προπονητή μας...
από pitsirikos.net