ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

ΕΣΗΕΑ: Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στην ΕΡΤΕπαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στην ΕΡΤ την Πέμπτη, 24 Ιουνίου, την Παρασκευή, 25 Ιουνίου, το Σάββατο, 26 Ιουνίου, την Κυριακή, 27 Ιουνίου και την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010, ΜΟΝΟ για τους συμβασιούχους που απολύονται από το κρατικό κανάλι αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Υπενθυμίζεται, ότι, ήδη, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει για σήμερα Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 24ωρη απεργία στην ΕΡΤ και 48ωρη απεργία τη Δευτέρα, 28 και την Τρίτη, 29 Ιουνίου για ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, δηλαδή, αορίστου και ορισμένου χρόνου.
Η ΕΣΗΕΑ προειδοποιεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα δεχθεί να «πεταχτούν» οι συμβασιούχοι έξω από την ΕΡΤ και... να ανοίξει έτσι ο δρόμος για μια νέα γενιά «ομηρίας» με θύματα τους εργαζόμενους, τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και, τελικά, την ίδια την ενημέρωση.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί για άλλη μια φορά:
-Λύση του προβλήματος των συμβασιούχων της ΕΡΤ στην κατεύθυνση της σταθεράς και πλήρους απασχόλησης με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.
- Υπογραφή νέας ΣΣΕ, ΕΣΗΕΑ-ΕΡΤ για το 2009 και το 2010, όταν, μάλιστα, έχουν γίνει βαρύτατες περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων, που ξεκινούν από το 10%.