ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Web radio με κλασική και ορχηστρική μουσική έφτιαξε η Real


Tο realclassic.gr, είναι το νέο web radio του Real Group. Θα παίζει κλασική μουσική, «αριστουργήματα των μεγάλων συνθετών όπως ο Mozart και ο Beethoven», ορχηστρική μουσική με «συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις», soundtrack κ.ά.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:
"Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο της κλασικής και ορχηστρικής μουσικής ανοίγεται στην Ελλάδα με το λανσάρισμα του realclassic.gr, του web radio του Real Group που παντρεύει τα ηχοχρώματα των κλασικών δημιουργιών με την αισθητική του σήμερα.
Με μια συλλογή από τα πιο αγαπημένα έργα και τις σπουδαιότερες εκτελέσεις, το realclassic.gr προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία ακρόασης.
Από τα αριστουργήματα των μεγάλων συνθετών όπως ο Mozart και ο Beethoven ως τις συγκλονιστικές συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών, όπως ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις, το realclassic.gr σας ταξιδεύει στον κόσμο της ορχηστρικής μουσικής κάθε στιγμή της ημέρας.
Στο realclassic.gr, οι νότες μας οδηγούν σε μια ατελείωτη περιήγηση στον κόσμο των μεγάλων συνθετών, των κινηματογραφικών soundtrack και των αξεπέραστων κλασικών έργων.
Συντονιστείτε στο realclassic.gr και απολαύστε μια συναυλία κλασσικής μουσικής στο ραδιόφωνο σας κάθε μέρα".