ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Ειρωνίες Πρετεντέρη στην Τζίμα: Οταν γίνεις εσύ πρύτανης να απαγορεύσεις τα ΜΑΤ στα πανεπιστήμια


Νέα κόντρα είχαμε χθες μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη on air, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Mega, με αφορμή τα επεισόδια χθες έξω από τη Νομική μετά το μεγαλειώδες πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Το επεισόδιο με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη ξέσπασε για το εάν θα πρέπει να γίνει επέμβαση ή όχι των ΜΑΤ μέσα στη Νομική.
Η ρεπόρτερ του σταθμού που ήταν στο σημείο περιέγραφε ότι κουκουλοφόροι μέσα στη Νομική πετάνε από τα παράθυρα στην πλευρά της Μασσαλίας αντικείμενα… 
Τότε ο Γιάννης Πρετεντέρης ανέφερε ότι δεν γίνεται στο κέντρο της πρωτεύουσας κάποιοι άγνωστοι να έχουν καταλάβει ένα κτίριο και από τα παράθυρα να πετάνε ό,τι θέλουν! 
Για να παρέμβει η Ράνια Τζίμα και να πει ότι η Αστυνομία κάνει λελογισμένη επιχείρηση, εννοώντας στην πραγματικότητα ότι ορθώς δεν μπουκάρει στη Νομική. Για να της απαντήσει ο Πρετεντέρης: Οταν γίνεις εσύ πρύτανης μην τους βάζεις μέσα (εννοεί τα ΜΑΤ).
Ο διάλογος τους είναι κάπως έτσι:
Πρετεντέρης: Οι κουκουλοφόροι είναι ακόμα μέσα και πετάνε πράγματα;
Ρεπόρτερ: Τους βλέπαμε στα παράθυρα να βγαίνουν και να ρίχνουν αντικείμενα.
Πρετεντέρης: Έχουμε τώρα σοβαρά μέσα στο κέντρο της Αθήνας κουκουλοφόρους που πετάνε από τα παράθυρα ό,τι θέλουν;
Τζίμα: Κάνουν λελογισμένη επιχείρηση. Τι προτείνεις Γιάννη, να μπουν μέσα τα ΜΑΤ;
Πρετεντέρης: Προφανώς! Όταν πετάει μολότοφ ο άλλος. Όταν γίνεις πρύτανης να μην τους βάζεις εσύ!
Τζίμα: Όχι ευχαριστώ, δεν διεκδικώ κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς η Αστυνομία κάτι υπολογίζει αυτή την ώρα.
Πρετεντέρης: Εγώ δεν ξέρω τι υπολογίζει, εγώ ξέρω ότι σε μια πρωτεύουσα υπάρχει ένα κτίριο με κουκουλοφόρους που πετάνε μολότοφ σε αστυνομικούς ή σε πολίτες ή στους εγκλωβισμένους των πάρκινγκ. Τελεία.