ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Μια γυναίκα για το ΑΠΕ;


Τα «χνάρια» της ΕΡΤ ακολουθεί και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για την προεδρία του οποίου αναζητείται στέλεχος γένους θηλυκού. Πρόσφατα η ενιαία θέση του προέδρου-γενικού

διευθυντή, την οποία καλύπτει ο Αιμίλιος Περδικάρης, «έσπασε» στα δύο, σε αυτήν του προέδρου και σε εκείνη του γενικού διευθυντή.
****
Η Alter Ego Media εγκαινιάζει συνεργασία με την Google, εντάσσοντας στο Google News Showcase τους ψηφιακούς τίτλους tovima.gr, tanea.gr, in.gr και ot.gr, με στόχο την καλύτερη προώθηση του ειδησεογραφικού περιεχομένου της. Η συνεργασία με την Google είναι μέρος της ευρύτερης ψηφιακής ανάπτυξης της Alter Ego Media.
****
Χαμηλό ενδιαφέρον επεφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στη συνέντευξη του Χάρη Δούκα, του νέου δημάρχου της Αθήνας στην εκπομπή «Μεγάλη εικόνα» του MEGA και στη Νίκη Λυμπεράκη που συγκέντρωσε 4,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ συνολικά την είδαν 110.000 τηλεθεατές.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2night show» την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 12,1% στο δυναμικό κοινό και η Ζήνα Κουτσελίνη με το «Ζήνα το βράδυ» στο STAR 9,5% (215.000 τηλεθεατές).
****
Για άλλα 2 χρόνια αναμένεται να υπογράψει με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, διαχρονικός εκπομπάρχης του «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζοντας και ως σύμβουλος ενημερωτικών εκπομπών. Μέσα στις επόμενες μέρες και η Μαρία Αναστασοπούλου θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με το κανάλι.
****
Ένα από τα μεγαλύτερα events για το ραδιόφωνο στη χώρα μας, έρχεται και φέτος για να αποτυπώσει τις εγχώριες και διεθνείς τάσεις γύρω από το μέσο.
Το «All Things Radio» θα διεξαχθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, με τη διοργάνωση της ΕΙΙΡΑ και την υποστήριξη της ΑΕΜΑΡ.