ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Η «Νέα ΕΣΗΕΑ» καταγγέλλει απόλυση στο ΑΠΕ...


 ...“με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο”

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της δημοσιογραφικής παράταξης "Νέα ΕΣΗΕΑ" με την οποία καταγγέλλεται απόλυση της δημοσιογράφου «με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο». Αναλυτικά τα όσα ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή της η "Νέα ΕΣΗΕΑ".
"Μια συνάδελφος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και η διοικηση του ΑΠΕ χωρίς καμια λογική αποφασίζει να την απολύσει. Μια συνάδελφος δίνει το δικό της αγώνα για να σταθεί απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο πρόεδρος του ΑΠΕ αρνείται ακόμα και να κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει για να βρεθεί μια λύση.
Θεωρούμε αδιανόητο και μας προκαλεί θλίψη να χάνει την δουλειά της με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο η συνάδελφος Σοφία Μανδηλαρά.Μια απόλυση που έγινε μεσα σε κενο αναρρωτικών αδειών και ενω είχε ενημερωθεί η διοίκηση του ΑΠΕ για τα προβλήματα υγείας τα οποία όμως αγνόησε επιδεικτικά.
Για την απόλυση της συναδέλφου μάλιστα δεν ενημερώθηκε πότε το Δ.Σ. του ΑΠΕ και αυτό είναι που δείχνει ότι η Σοφία ήταν στοχοποιημένη.
Επειδη βρισκομαστε σε προεκλογική περίοδο στην ΕΣΗΕΑ δεν θα πούμε κάτι για την στάση της προέδρου στο όλο ζήτημα ωστόσο δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι είναι μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΕ μαζί με ένα ακόμα μέλος της παράταξης της. Αυτό και τα υπόλοιπα μετα τις εκλογές.
ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ"