ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Όταν από τον Τύπο καταλαβαίνεις πού το πάνε οι διοικήσεις


Αυτό που στη χθεσινή έκδοση ο Κόκκινος Πρωταθλητής υπονόησε, σήμερα το αναφέρει καθαρά. Χθες έγραφε ανάμεσα σε πολλά άλλα οργισμένα, χωρίς να κατονομάζει κάποιον, ότι «Χωράει πολλή συζήτηση γύρω από τη διαχείριση (σημ.: του αγώνα) του Καρβαλιάλ». Αυτήν την αποστροφή επισήμανε το Harddog κάνοντας λόγο για «δημοσιογραφικό καμπανάκι» σχετικά με τον Πορτογάλο προπονητή.
Σήμερα η εφημερίδα, που εκφράζει τη γραμμή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει σε μια προβολή της πρώτης σελίδας: «Καρβαλιάλ: Από ένα… ερωτηματικό ως υπ’ ατμόν! Φήμες για αναζήτηση προπονητή για να αναλάβει άμεσα την ομάδα». Γενικότερα, το χθεσινό πρωτοσέλιδο του Κ.Π. παρέπεμπε στις αλλαγές που ακολούθησαν με την απομάκρυνση του τεχνικού διευθυντή (Πέντρο Άλβες), την πρόσληψη στη θέση του τού Ντάρκο Κοβάσεβιτς και την ενεργοποίηση τού Κριστιάν Καρεμπέ.

Το Φως των Σπορ, με τα γνωστά σταθερά φιλοολυμπιακά του αισθήματα, αλλά όχι απαραιτήτως σε σύμπλευση με τις διοικήσεις της ΠΑΕ και τώρα και επί Κόκκαλη, έχει βασικό τίτλο «Ηλεκτρική καρέκλα» (η θέση του προπονητή στην ομάδα) και αναφέρει ότι «Δεν επιβεβαιώνεται θέμα Καρβαλιάλ, αλλά στο Ισραήλ λένε ότι "Ο Μπαράκ Μπακχάρ αρέσει στον Καρεμπέ"».

Η εφημερίδα ασκεί κριτική στην πολιτική της ΠΑΕ με τις πολλές αλλαγές γράφοντας: «Χάθηκε η μπάλα με το υπερβολικό ''πάρε δώσε'' από το καλοκαίρι του 2022. Η έλλειψη βασικού κορμού, οι 70 (!) παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι συνεχείς αλλαγές προπονητών και αθλητικών διευθυντών και οι μπόλικες μεταγραφές που έρχονται το καλοκαίρι».

Εν τέλει, συχνά τα δημοσιεύματα αποτελούν προπομπό προθέσεων και διαβάζοντας πίσω από τρις λέξεις καταλαβαίνεις πού το πάνε οι διοικήσεις. Θα περιμένουμε να δούμε αν το «καμπανάκι» της Δευτέρας από τον Κόκκινο Πρωταθλητή αποδειχτεί προφητικό...