ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Κάλλιο να κρυώνουν τα παιδιά παρά να μπουν τα air condition του Κασσελάκη


Στις κούτες εδώ και 4 μήνες τα 8 κλιματιστικά που δώρισε
 
Ηταν 27 Σεπτεμβρίου όταν ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Καλλιθέα. Τότε οι υπεύθυνοι του είχαν παραπονεθεί για το πρόβλημα θέρμανσης που ταλαιπωρεί τα παιδιά και τους εκπαιδευτές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε τότε να κάνει μια μικρή δωρεά και στις 5 Οκτωβρίου παραδόθηκαν 8 κλιματιστικά για τις ανάγκες των παιδιών.
Ο Στέφανος Κασσελάκης χθες Τρίτη (6/2) έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη και διαπίστωσε ότι τα 8 κλιματιστικά, τέσσερις μήνες μετά παραμένουν στις κούτες και δεν έχουν εγκατασταθεί.
Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την «ανάλγητη κυβέρνηση» να τα εγκαταστήσει άμεσα. Συγκεκριμένα επισυνάπτοντας σχετική φωτογραφία, έγραψε στο fb:
«Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε "πόντους". Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας» αναφέρει με δηκτικό τρόπο [...] Μόνο τοποθετήστε τα air condition τώρα. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά».