ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Στα (νέα) γραφεία της Intrakat έπεσαν οι υπογραφές για το iefimerida


Στα πλήρως ανανεωμένα γραφεία της Intrakat συντελέστηκε η πρώτη (από τις τρεις) πράξη για την αλλαγή ιδιοκτησιακής σκυτάλης στο σάιτ iefimerida. Επί της ουσίας επισημοποιήθηκε η συμφωνία που είχε επιτευχθεί πριν από το καλοκαίρι, με τους Εξάρχου, Μπάκο και Καϋμενάκη να υλοποιούν το πρώτο μέρος της συμφωνίας, αποκτώντας σε πρώτη φάση το 35% των μετοχών της εταιρείας που κατέχει τις μετοχές του site που έχτισε ο Χρήστος Ράπτης. 
Οπως γράφει η στήλη BigMouth του powergame, στη χθεσινή τελετή ήταν παρόντες από την πλευρά των αγοραστών ο Αλέξανδρος Εξάρχου και από την πλευρά των πωλητών οι Χρήστος Ράπτης και Σοφία Γιαννακά. Επίσης, κάποιος εντόπισε και τον γνωστό επικοινωνιολόγο Θωμά Βαρβιτσιώτη, που μάλλον ήταν εκείνος που έριξε την αρχική ιδέα της εξαγοράς του iefimerida από τα αφεντικά της Intrakat. Σημειώνεται ότι η στήλη είχε γράψει πως από τη στιγμή που το management παραμένει στα χέρια του Ράπτη, επί της ουσίας δεν αλλάζει απολύτως τίποτα σε αυτό που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.