ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Κύρτσος: Ο Αυτιάς πέρασε τις εξετάσεις για την Ευρωβουλή...


Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον Γιώργο Αυτιά, μετά την «διαστρέβλωση της καταγγελίας του» για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε σχολιάσει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου επικρίνοντας τις διπλωματικές κινήσεις της κυβέρνησης: «Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά της και να στέλνει εξοπλισμό στην Ουκρανία», επικρίνοντας τις διπλωματικές κινήσεις της κυβέρνησης.
Το πρωί της Κυριακής, ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, αναρωτήθηκε: «Είχε μιλήσει κάποιος εδώ στην πατρίδα μας περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών;», με κάποιον στο πάνελ να απαντά «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου».
Με ανάρτησή στο Χ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γράφει: 
«Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο!».

Ο Γ. Κύρτσος

Με μια ιδιαίτερα δηκτική ανάρτηση ο Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής του Renew Europe, σχολιάζει τη νέα εμφάνιση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά. Ο Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ επισημαίνει ότι ο Γιώργος Αυτιάς έχει περάσει τις εξετάσεις, όχι μόνο διαστρεβλώνοντας όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά γενικότερα. 

«Έτσι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και θα φροντίσουν να τον βγάλουν... πρώτο για να κλαδέψουν και τον Μεϊμαράκη. Άλλωστε η ηγεσία έχει δεσμευτεί υπέρ αρίστων, μορφωμένων, με κύρος. Σωστός... διανοούμενος».