ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Η πίκρα της Ακρίτα...


«Καλό δρόμο και απ’ το πεζοδρόμιο» ευχήθηκε η ‘Ελενα Ακρίτα στον Νάσο Ηλιόπουλο για τα λεγόμενά του περί βούρκου στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανάρτησή της στο facebook, η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.
Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη ζει στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου».
«Περιμένω να διαχωρίσουν τη θέση τους»
Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα επανήλθε στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της: «Περιμένω έναν -έναν! – από τους συναδέλφους βουλευτές που πρόσκεινται στους 6+6 να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτή την απολιτική και ξεκάθαρα υβριστική δήλωση. Έναν!»

Στον Νάσο Ηλιόπουλο απάντησε και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, υποστηρίζοντας «όλος ο κόσμος που παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και είμαστε πολλοί, γιατί είμαστε με το κόμμα και τον εκάστοτε εκλεγμένο πρόεδρο, είμαστε κατά τον κ. #Ηλιόπουλο «ο βούρκος»! Εμείς με το λαό και εκείνοι με την καρέκλα αγκαλιά!!!». 

 Μετά τις αντιδράσεις, ο Νάσος Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε για το τι σημαίνει βούρκος, αφήνοντας σαφείς αιχμές και στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς συγκεκριμένους αποδέκτες. Όπως τόνισε, «βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα». 
 Σε κάθε περίπτωση, ο Ν. Ηλιόπουλος τόνισε πως βούρκος «δεν είναι το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας», οι οποίοι «είναι η ζωή μου», υπογραμμίζοντας πως «αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».