ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ανάρτηση «φαρμάκι» από Κασσελάκη με αποδέκτη την Αχτσιόγλου


Στην κριτική ότι αποχώρησαν απ' το κόμμα επειδή δεν αποδέχτηκαν το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών επέμεινε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας εκ νέου σήμερα την αποχώρηση της ομάδας των 6+6, με τα βέλη του να στρέφονται ανοιχτά κατά της στάσης της Έφης Αχτσιόχλου για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει «αυτή η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω», θα είχα κάνει πίσω. Θα είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου για χάρη της ενότητας» έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Έκανε λόγο δε για «την πρώτη μεταπολιτική διάσπαση στην ιστορία της χώρας», επιμένοντας στη θέση ότι έγιναν διασπαστές «όχι για ιδεολογικούς λόγους, αλλά επειδή δεν κέρδισαν τις εσωκομματικές εκλογές».
Παράλληλα, απάντησε στην αναφορά των 9 αποχωρησάντων για την παρακαταθήκη του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας και θα μείνει ένας. Η παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα και εμείς, οι συνεχιστές του».
Χθες κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τόνισε ότι «προφανώς δεν είναι μια χαρούμενη ημέρα για μένα. Σήμερα κλείνει ένας κύκλος εσωστρέφειας».