ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

«Εφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου - Σε λίγες μέρες θα έφερνε στον κόσμο το παιδί της


«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι πέθανε λίγο πριν γεννήσει το μωρό της.
«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα», έγραψε.
Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό», πρόσθεσε στην ανάρτησή της η Σπανοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ίσμα Τουλάτου κατέρρευσε στο σπίτι της στο σπίτι της υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα επόμενα 24ωρα θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε.
Όσον αφορά το παιδί οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή με το νεογέννητο να νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα εντατικης νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».


Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice και το iefimerida.