ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


Την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη υπεβαλε σήμερα, Τρίτη (11/7) ο υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη, τόσο για τη διαχρονική τους φιλία όσο και για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε ως υφυπουργός Πολιτισμού».
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εύχεται στον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη λαμπρή καλλιτεχνική του καριέρα που με τόση επιτυχία υπηρέτησε για σειρά ετών.
Όπως μεταδίδει το reporter.com.cy, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής το προηγούμενο διάστημα, για μια σειρά από ζητήματα που είχαν να κάνουν με θέματα επικοινωνιακής διαχείρισης, αλλά και διορισμών συμβούλων στο υφυπουργείο Πολιτισμού.
Πάντως, το βράδυ της Δευτέρας (10/7) κήρυξε την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος.