ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Aλλαγές διευθυντών στο αθλητικό της nοva


Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας τής NOVA, το αθλητικό της τμήμα ήταν ένα από τα λίγα –αν όχι το μοναδικό– στο οποίο δεν είχαν γίνει αλλαγές. Αλλά οι γύρω από το συνδρομητικό κανάλι περίμεναν ότι κάτι θα συμβεί –και πράγματι συνέβη αυτές τις ημέρες με την αλλαγή στην κορυφή της NOVAsports, καθώς διεκόπη η συνεργασία με τον Γιάννη Φουρνάρο ο ποίος διετέλεσε διευθυντής της περισσότερο από μια δεκαετία (είχε αντικαταστήσει τον Ανδρέα Μπέκιο). Το θέση του ανέλαβε ο Γιώργος Λιώρης, ο οποίος από το 2010 βρισκόταν στο δυναμικό του σταθμού αναλαμβάνοντας περιγραφή αγώνων και παρουσίαση εκπομπών.
Ο Λιώρης, από τους πλέον ικανούς και έμπειρους δημοσιογράφους του αθλητικού τηλεοπτικού χώρου, έχει καλύψει πλήθος μεγάλων αγώνων –κυρίως ποδοσφαιρικών. Ήταν εκείνος που του «έτυχε» να περιγράψει την παραλίγο τραγωδία στο Euro του 2021, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανίας-Φινλανδίας κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Δανός Κρίστιαν Έρικσεν. Τον Δεκέμβριου του 2021 συμπεριελήφθη ανάμεσα στους αθλητικούς συντάκτες που βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ.
Υπολογίζεται ότι στη NOVAsports απασχολούνται πάνω από είκοσι συντάκτες οι οποίοι συνδράμουν και την ιστοσελίδα του καναλιού.
- από το harddog