ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Πήραν σηκωτή επιζήσασα των Τεμπών στην ομιλία Μητσοτάκη– Το συγκλονιστικό ξέσπασμά της (video)


Την αγανάκτησή της για την βίαιη «απώθησή» της από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε η επιζήσασα του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, Ευδοκία Τσαγκλή. Η νεαρή κοπέλα που είχε θέσει ερωτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να εισπράξει την απάντηση «βάλε κι εσύ πλάτη» βρέθηκε στην ομιλία Μητσοτακη στη Θεσσαλονίκη αλλά απωθήθηκε βίαια.
Η Ευδοκία Τσαγκλή, δεν έκρυψε την οργή της για το «μπλόκο» της Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζοντάς την μέσω του ThessToday.gr.
 Οπως ανέφερε η ίδια «πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».


Σε δηλώσεις της στο ThessToday.gr η Ευδοκία Τσαγκλή επεσήμανε:
«Είμαι η Ευδοκία επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών. Ήρθα σήμερα ειρηνικά, χωρίς να έχω τίποτα, χωρίς τσάντα. Ένας άνθρωπος μόνος του. Στην αρχή δεν είχα κανέναν και με βγάλανε σηκωτή, συμπληρώνοντας ότι «ούτε μου είπαν φύγε, υπάρχουνε πάρα πολλοί μάρτυρες γι’ αυτό. Πάρα πολλοί μάρτυρες».
Σημειώνεται ότι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της ΧΑΝΘ ακριβώς απέναντι από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου επιχειρώντας να σηκώσουν πανό στη μνήμη των νεκρών της τραγωδίας.
Όμως, η ΕΛΑΣ έστησε φραγμό αποτρέποντας τους συγγενείς να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση διαμαρτυρίας.