ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Χάρης Καστανίδης: Ρωτήστε τον κ. Ανδρουλάκη αν ο αποκλεισμός μου από τη Βουλή εμπεριέχει «πολιτικά» μηνύματα


Την εκτίμηση ότι «μια νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη θα προσέλθει απαράσκευη και έκπληκτη για να εφαρμόσει σε μια χώρα, που χρειάζεται άλλες αναπτυξιακές πολιτικές, ό,τι ταιριάζει στα δόγματα του νεοφιλελευθερισμού» εκφράζει σε συνέντευξη που παραχωρεί στο TVXS ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χάρης Καστανίδης.
Αναφορικά με την προοπτική συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, ο ίδιος επισημαίνει ότι «θα χρειαστούν σοβαρές ιστορικές αναθεωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να διαφανεί αν στο μέλλον υπάρχουν περιθώρια προγραμματικών συγκλίσεων».
Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με την επιλογή εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκη της έδρας της Α’ Θεσσαλονίκης, που τον άφησε -έστω προσωρινά- εκτός Βουλής, ο κ. Καστανίδης δηλώνει πως δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα σε αυτή την χρονική συγκυρία, παραπέμποντας πάντως με νόημα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Δεν επιθυμώ να μιλήσω για το θέμα αυτό τούτη την ώρα. Ρωτήστε τον κ. Ανδρουλάκη» είπε χαρακτηριστικά ο Καστανίδης. (διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο TVXS ΕΔΩ)