ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Η ντροπή της δημοσιογραφίας και της Πειραιώς


Ημέρες ΥΕΝΕΔ στη χώρα: Μάθαμε για τον υποψήφιο της ΝΔ στη Ροδόπη όταν παραιτήθηκε μετά τις αποκαλύψεις Τσίπρα 

Έχουμε και άλλες φορές καυτηριάσει το φαινόμενο που παρατηρείται στη χώρα να μην γίνεται ένα θέμα είδηση στα συστημικά μέσα παρά μόνο όταν παρεμβαίνει ο... Μητσοτάκης!
Έτσι, πχ, κάποιοι πρωτοασχολήθηκαν με τις υποκλοπές, έτσι και με την υπόθεση Πνευματικού: Πρώτα τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίου η ΝΔ και μετά έμαθαν οι αναγνώστες πολλών μέσων τι είπε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ! Πάμπολλες αυτές οι περιπτώσεις.

Ας δούμε, λοιπόν, την υπόθεση Κατραντζή, του μουσουλμάνου βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη:
  • Η εφημερίδα «Δημοκρατία» είχε πρωτοσέλιδα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας για τη σχέση του με το τουρκικό προξενείο και τη δραστηριότητά του. Λέξη στα συστημικά μέσα που είχαν οργιάσει επί μέρες με τους δυο μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
  • Την Κυριακή στη Διακαναλική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε πως στο σημείωμα της ΕΥΠ που του απέστειλε η κυβέρνηση ο μουσουλμάνος βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη Μουσταφά Κατραντζή χαρακτηριζόταν «στρατευμένος στα σχέδια της ΝΔ και του Προξενείου»!
  • Ούτε λέξη από τα συστημικά μέσα που είχαν οργιάσει επί μέρες με τους δυο μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
  • Φανταζόμαστε την έκπληξη των αναγνωστών, τηλεθεατών και ακροατών τους, όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Μουσταφά Κατραντζή αποσύρθηκε από τα ψηφοδέλτια για να μην διχάσει, λέει, να μην διαταραχθεί το καλό κλίμα στην περιοχή! 
«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», αναφέρει στην ανάρτησή του.
Θα αναρωτήθηκαν οι δύσμοιροι: Πού... παίζει αυτός ο Κατραντζή;
  • Αλήθεια, η Πειραιώς γιατί δεν ζητάει «δήλωση μετανοίας» από τον Μουσταφά Κατραντζή, όπως ζήτησε από τους δυο μουσουλμάνους του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως φοβάται - ή, μήπως, γνωρίζει - ότι δεν θα την κάνει;
  • Και γιατί δεν ζητούν «δήλωση» από τον Κατραντζή τα συστημικά Μέσα που ζητούσαν από τους δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως να θυμηθούμε τον Χρήστο Τσαγανέα στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»; «Αφού οι απόψεις σας ταιριάζουν με τον κύριο Παπασταύρου, ταιριάζουν και με τις δικές μας, βεβαίως, βεβαίως»!
ΥΓ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε για την έκθεση της ΕΥΠ και τον Κατραντζή. Γιατί το αποσιώπησε ο εκπρόσωπός του από δημοσιογράφους που θέλουν να κάνουν τίμια τη δουλειά τους; Πάσα απάντηση δεκτή!

Βασίλης Σκουρής